Afsluiting van het O&O seizoen voor de jeugdleden - Sterrenslag 2012

04 juli 2012
Afsluiting van het O&O seizoen voor de jeugdleden - Sterrenslag 2012

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 30 juni organiseerde de Jeugd Activiteiten Commissie van O&O voor de 8ste keer op rij een gezellige spellenmiddag(Sterrenslag) voor alle jeugdleden van O&O.

Ruim 100 kinderen hadden zich vooraf ingeschreven voor deze gezellige spellenmiddag. Uiteindelijk werden alle 14 teams volledig gevuld en deden er 112 kinderen mee aan Sterrenslag.
In team verband werden bij Sterrenslag 7 verschillende spellen gespeeld waarbij punten te verdienen waren. Bij één spel konden de behaalde punten verdubbeld worden door de Joker in te zetten.
14 super enthousiaste coaches zorgden voor een gezellige actieve middag. Bij de olympische driekamp werden records steeds weer verbroken (zoveel mogelijk streksprongen/ koppeltje duikelen in de ringen / bal doorgeven in één minuut).
Knal ‘m dr af was populair, de teams moesten de tegenstanders met blokken van de balk (boven de valkuil) proberen af te gooien. Na vier minuten werd er gewisseld en was het aan het andere team de beurt te voorkomen dat de tegenstander de overkant bereikte.
Ook werd de 4*100 meter kuilzwemmen enthousiast uitgevoerd, de teams moesten zoveel mogelijk proberen heen een weer te “zwemmen” door de blokkenbak om punten te verdienen.
Verder werd er volop blind gevolleybald, blind gebaksetbald, ver-gesprongen en gekanood.
Bij het finale spel op de JAC-letiekbaan lagen alle scores erg dicht bij elkaar, zo dicht zelfs dat team 7 en 14 nog een keer moesten strijden om de 1e en 2e plaats. Uiteindelijk won team 7 (met maar 0.01 seconden!!!), werd team 14 tweede en eindigde team 5 op een mooie derde plaats.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.