Jonge voetballers genieten van voetbaltoernooi Diverz

09 augustus 2012
Jonge voetballers genieten van voetbaltoernooi Diverz

ZWIJNDRECHT - Om deze natte zomermaanden nog een beetje leuk door te komen organiseert welzijnsorganisatie Diverz voor jongeren verschillende zomeractiviteiten.

Op woensdag 8 augustus werd er een voetbaltoernooi gehouden op de van ’t Hofflocatie.

De jeugdige voetballers kwamen op dreef, maar het duurde echter niet erg lang voor het begon te regenen. Niet omdat het weer zo slecht was, maar van de doelpunten die door de doelpalen zonder vangnet al snel in de struiken belanden of tegen een stenen muur. Toch hadden de jeugdige voetballers er de middag van hun leven in de toch al door slecht weer geteisterde schoolvakantie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.