8e Open Water Wedstrijd Heerjansdam

11 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM / HENDRIK IDO AMBACHT -Op zaterdag 18 augustus 2012 wordt de achtste editie van de Open Water Wedstrijd Heerjansdam georganiseerd. De organisatie is in samenwerking met de Activiteitenvereniging Heerjansdam en de zwemverenigingen de Lansingh uit Krimpen aan den IJssel en ZPB H&L uit Barendrecht. Daarnaast wordt de wedstrijd ondersteund door de Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht, duikvereniging Moby XL uit Ridderkerk, Zeeverkennersgroep Brandaen uit Barendrecht en het Rode Kruis. Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar weer gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming! Tevens zal er een groot scherm op het terrein staan, waarop de wedstrijd en uitslagen live gevolgd kunnen worden.

Om 10.00 uur vindt het startsein ter hoogte van de IJsclub Heerjansdam plaats. Zwemmers met een startvergunning kunnen starten op verschillende afstanden die variëren van 250 meter voor de allerjongste deelnemers tot 3 kilometer voor de dames en heren. Zwemmers zonder startvergunning, die niet lid zijn van een zwemvereniging en toch graag dit spektakel mee willen maken, kunnen voor hun duik in de Waal deelnemen aan de prestatietocht. Uiteraard zou deze wedstrijd niet georganiseerd kunnen worden door bijdrage van de middenstand uit Heerjansdam en Barendrecht.

Ook dit jaar is er weer een spectaculaire estafette. Ben je een jongen, meisje, dame of heer? Iedereen mag meedoen met de 4 x 250 meter estafette voor alle leeftijdscategorieën. Voor iedereen die deelneemt aan de wedstrijd en/of de prestatietocht krijgt een leuk aandenken en een lekkere kop bouillon na het zwemmen.

Gedurende de wedstrijd is de kantine van de Activiteitenvereniging geopend voor een versnapering of wat te drinken. Tevens wordt er de gehele wedstrijd een live uitzending verzorgd door Exxact FM radio. Inschrijven voor de wedstrijd kan via http://heerjansdam.noww.nl/ of door een e-mail te sturen naar: owwheerjansdam@yahoo.com. Meer informatie? Kijk dan op onze site: http://heerjansdam.noww.nl/.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.