Tweede jaarlijkse Conventus Jeugdtoernooi opent het nieuwe Hand- en Korfbalseizoen

13 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Het nieuwe hand- en korfbalseizoen gaat op 18 augustus officieel van start  met de tweede editie van het jaarlijkse jeugdtoernooi.  Na een zeer succesvolle eerste editie in 2011, organiseert de Zwijndrechtse  vereniging het hand- en korfbalevenement dit jaar opnieuw. De 2012 editie van  het Conventus Jeugdtoernooi staat in het teken van het Nationaal Fonds  Kinderhulp.

De vooruitzichten voor de tweede editie van  het Conventus Jeugdtoernooi zijn opnieuw bijzonder gunstig. De  weersverwachting ziet er goed uit, er hebben zich opnieuw vele hand- en  korfbalverenigingen ingeschreven en er zal ook dit jaar weer volop  entertainment voor de vele kinderen naast het veld aanwezig zijn. Iedereen is  dan ook zaterdag 18 augustus van harte welkom op Sportcomplex Develstein.

Net als tijdens de eerste editie, staat ook  het jeugdtoernooi van dit jaar in het teken van het goede doel. Dit jaar zal  er door middel van een loterij geld in worden verzameld voor het Nationaal  Fonds Kinderhulp. In deze loterij zullen er bijzonder mooie prijzen te winnen  zijn, welke door sponsoren beschikbaar zijn gesteld.

Kom korf- of handballen bij sv Conventus!
Ben je op zoek naar een leuke sport, bij  een gezellige vereniging, welke centraal in Zwijndrecht gelegen is? Dan is  korf- of handballen bij sv Conventus iets voor jou! De deur staat altijd open  voor een gratis en vrijblijvende proeftraining! Voor meer informatie, zie www.svconventus.nl of stel uw vraag  tijdens het jeugdtoernooi aan onze vrijwilligers in het paars.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.