Diverz viert einde Ramadan wijkcentrum Kort-Ambacht

15 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Op dinsdag 14 augustus organiseerde Diverz samen met de jongeren van Eye4talent een Iftarmaaltijd in wijkcentrum Kort-Ambacht.
 
Iftar is het Arabische woord voor het breken van de vasten. Het vormt een belangrijk onderdeel van de Islamitische vastenmaand Ramadan. Gebruikelijk is de vasten te doorbreken met vrienden en familie. Voorafgaand aan het eten kreeg men eerst uitleg over de Ramadan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.