Nieuwe Albert Heijn in Zwijndrecht

16 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 22 augustus om 13.00 uur gaan de deuren vaneen gloednieuwe Albert Heijn in Zwijndrecht open. De winkel is gevestigd in dewijk Heer Oudelands Ambacht en is de derde Albert Heijn in Zwijndrecht.Supermarktmanager Annemarie Maas en haar medewerkers nodigen iedereen uit denieuwe supermarkt te bezoeken. “Speciaal vanwege de opening hebben weleuke en verrassende acties.”

Op de plek van denieuwe Albert Heijn was voorheen een winkel van C1000 gevestigd. Ahold bereiktein april dit jaar een overeenstemming met Jumbo over de overgang van 82vestigingen van Jumbo en C1000, verspreid over Nederland. De Albert Heijn inZwijndrecht is een van de eerste winkels uit deze overeenkomst die de deurenopent. “Klanten zien bij ons vertrouwde gezichten, want het overgrotedeel van de medewerkers blijft in de nieuwe winkel werken”, aldusAnnemarie Maas.

Thuis
De nieuwe AlbertHeijn is ruim opgezet en overzichtelijk ingericht. De winkel biedt eenuitgebreid assortiment verse en houdbare producten. Ook is er veel keuze inprijs. In de winkel vinden klanten A-merken, de voordelige AH Huismerken en deEuro Shopper-producten met absolute discountprijzen. Er zijn wekelijkshonderden Bonusaanbiedingen met dagelijkse producten. Uit onderzoek van deConsumentenbond van dit jaar blijkt dat Albert Heijn bij deze acties de hoogstekortingen van Nederland geeft. Albert Heijn wil graag de persoonlijkesupermarkt in de buurt zijn. De nieuwe winkel heeft een warme en gezelligeuitstraling, en er is een speelplekje voor de kinderen. SupermarktmanagerAnnemarie Maas hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de winkel.“Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht”.

Feestelijkeopening
De opening viert deAlbert Heijn samen met de buurt. Zo worden er op de dag van de opening 25winkelmandjes in de omgeving verstopt. “Klanten mogen die omwisselen vooreen boodschappentas, gevuld met producten ter waarde van zo’n 25euro”, legt de supermarktmanager uit. In de winkel zijn tal van proeverijenen leuke activiteiten voor kinderen. Ook organiseert de Albert Heijn opzaterdag 25 augustus een feestelijk ontbijt. Tussen 9.00 uur en 11.00 uur kaniedereen uit de buurt aanschuiven voor een gratis ontbijt. Er zijn onder anderepistoletjes en croissants uit eigen oven, verschillende soorten beleg, koffie,thee en sinaasappelsap. Na de opening blijft het nog even feest bij de AlbertHeijn. Bijvoorbeeld op zaterdag 22 september als Albert Heijn zijn 125steverjaardag viert. “En als je jarig bent, trakteer je. Voor de deur vindtdan een groot evenement plaats waarbij we onze klanten extra zullenverwennen.”

Albert Heijn aanhet Oudeland 84 in Zwijndrecht-Heer Oudelands Ambacht is open op maandag,dinsdag, woensdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, donderdag en vrijdag van8.00 tot 21.00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid; parkerenis gratis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.