Kinderen bouwen eigen boot

16 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Woensdagmiddag 15 augustus organiseerde Natuurcentrum 't Weetpunt aan het Develpad een botenbouwmiddag voor de kinderen.
 
Tientallen kinderen begonnen onder leiding van Lidy van der Lans eerst met rietstengels knippen en met dit materiaal en kruk ging men binnen en buiten een eigen boot bouwen.
Vervolgens werden de bootjes in het water gelaten, zodat gelijk goed getest kon worden of de bootjes goed konden drijven. En dat was bij de meeste bootjes het geval, wat enthousiaste en trotse reacties van de kinderen opleverde.
 
Onder het genot van limonade en wat lekkers sloot men de gezellige middag af.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.