Peli’s pakken prijzen op de KNVB voetbaldagen

17 augustus 2012 door Ad van Herk
Peli’s pakken prijzen op de KNVB voetbaldagen

ZWIJNDRECHT - Afgelopen 3 dagen namen enkele Pelikaan jeugdleden deel aan de KNVB Voetbaldagen. Deze werden, net als voorgaande jaren, gehouden bij IFC in H.I. Ambacht. Onder de leiding bevonden zich ook enkele (voormalig) selectie spelers van Pelikaan.

Bij aanvang van de voetbaldagen ontvingen alle deelnemers een echt KNVB tenue en een wedstrijdbal, die ze beiden na afloop mochten houden. Tijdens alle voetbalprogamma's werd er gestreden om prijzen. Ook werden enkele medailles en bekers gewonnen door de Peli's. Jesse van Meer ( speler Pelikaan C2) Sebastien Versteeg ( speler Pelikaan D1)  en Jordy Leijten ( speler Pelikaan E1) waren de gelukkige die een mooie beker en medaille in ontvangst mochten nemen.  Mede dankzij het mooie weer hebben alle deelnemers genoten van deze goed georganiseerde voetbaldagen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.