Veilinghuis Mak taxeert op Cultuurmarkt 15 september

17 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Veilinghuis Mak komt naar Zwijndrecht en opent zaterdag 15september de Cultuurmarkt Zwijndrechtse Waard. Zij geven 40 inwoners degelegenheid om hun waardevol of bijzonder kunstitem te laten bekijken en hetverhaal erachter te ontdekken. De voorinschrijving loopt tot 5 september 2012.

Cultuur kleurt alle tijden!
DeCultuurmarkt Zwijndrechtse Waard is een ware culturele ontdekkingstocht! Vanantieke meubels, demonstraties van bijzondere ambachten en muziekoptredensontdekt u vanzelf uw eigen culturele creativiteit. Maak van afvalmateriaalnieuwe spullen, volg een schilderworkshop, schrijf een rap en ontdekverschillende instrumenten. De ruim 45 deelnemers vormen met elkaar een bontgezelschap. Geniet vanaf het terras van dit kleurrijke feest vol optredens ofslenter langs de marktkraampjes waar je dingen kunt kopen, beleven en doen!

Aanmelden voor taxatie van Veilinghuis Mak
Ookantieke meubelen of eeuwenoude kunstobjecten kleuren deze moderne tijd enworden door veel mensen nog steeds gebruikt. Het verhaal achter deze bijzonderekunstobjecten blijft echter vaak geheim. Om hier verandering in te brengen komtVeilinghuis Mak, het oudste particuliere veilinghuis van de Benelux, dusspeciaal naar de Cultuurmarkt. Zij geven 40 inwoners de gelegenheid omhun waardevol of bijzonder kunstitem te laten bekijken en het verhaal erachterte ontdekken.

Inwonersdie hun voorwerp of schilderij graag willen laten bekijken door Veilinghuis Makkunnen tot 5 september 2012 een e-mail sturen naar cultuur@zwijndrecht.nl ondervermelding van hun naam- en adresgegevens, telefoonnummer en korte omschrijvingvan het object. Men kan per persoon één voorwerp of schilderij laten bekijken. Tijdensde cultuurmarkt is er ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Deze 40 deelnemerskrijgen op 6 september een bevestiging via de mail.

Kijkvoor meer informatie op www.zwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.