Twee verdachten aangehouden voor mishandeling en vrijheidsberoving

17 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Afgelopen maandag heeft de politie in Dordrecht een 32-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het mishandelen en opsluiten van een oudere vrouw in Zwijndrecht.

De 72-jarige vrouw werd maandagochtend door buren in het trappenhuis van haar woning in Zwijndrecht aangetroffen. Die belden de politie. De vrouw zou door twee mannen zonder vaste woonplaats, die tijdelijk bij haar verbleven, uit haar woning zijn gezet. Daaraan voorafgaand zou zij drie dagen in het huis zijn opgesloten, en zijn mishandeld. In de woning zouden ook spullen zijn vernield.

De 32-jarige man werd maandag aangehouden op verdenking van vernieling, bedreiging, mishandeling en wederrechtelijke vrijheidsberoving. Donderdag is hij door de rechter-commissaris voor 14 dagen in bewaring gesteld.

In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie in deze zaak ook een 63-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden. De man blijft nog wel verdachte. De politie onderzoekt het voorval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.