Koorleden gevraagd

18 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Het Swinhove Koor is op zoek naar nieuwe leden. Dit gezellige koor staat onder leiding van dirigente Greetje Capelle. De repetities worden gehouden op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de Salon van Swinhove. Komt u gerust eens luisteren. Repetities beginnen weer op 29 augustus.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Janny Jacobs tel. 078-6101670 of Leen Klingendaal tel. 078-6129272. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.