Groot spektakel voor jeugd in Molenvliet​park

20 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 17 augustus organiseerde Diverz in samenwerking met Hattrick sport in het kader van HOA on The Move in het Molenvlietpark een groot spektakel met diverse attracties.

Er kwamen heel wat jongeren op deze attracties af en hadden zo een leuke afsluiting van de zomervakantie.

De volgende attracties waren aanwezig: Grote voetbal arena, Levend tafelvoetbal, Springkussen, Disc gooien, Outdoor Lasergame, Gaten doel, Stormbaan en een Pannakooi. Verder werden er gratis suikerspinnen uitgedeeld.

Hieronder vindt u een aantal foto's van dit gezellige evenement:

 

 

 

 

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.