Zomers tweede Conventus Jeugdtoernooi opnieuw zeer succesvol

20 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Ondanks de extreme hitte, was de tweede editie van het afgelopen zaterdag  gespeelde Conventus Jeugdtoernooi opnieuw een groot succes. Op het  sportcomplex Develstein organiseerde Conventus een jeugdtoernooi voor beide  sporttakken van de hand- en korfbalvereniging.

Met temperaturen die de 30C graden ver  zouden passeren, was het extreme weer vooraf een onzekere factor. Met veel  water langs de lijn en een sproeier om af te koelen kon de organisatie toch  een veilig verloop garanderen.

Naast de competitie op het veld, was er  naast de lijn ook volop vermaak. Zo konden de jonge sporters boogschieten, in  speciale pakken sumo worstelen en konden ze geschminkt worden.

Net als vorig jaar stond gedurende het  evenement ook dit jaar een goed doel centraal. Door middel van een loterij,  waarin door sponsors beschikbaar gestelde prijzen gewonnen konden worden,  werd er geld in gezameld voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Aan het eind  van de sportieve en leuke dag kon er een cheque worden overhandigd t.w.v.  1109,= euro!

Sv Conventus wil graag alle vrijwilligers,  sponsors en deelnemende verenigingen bedanken voor het mogelijk maken van het  Conventus Jeugdtoernooi. Volgend jaar verwacht de Zwijndrechtse vereniging de  derde editie te kunnen organiseren.

Kom korf- of handballen bij sv  Conventus!
Ben je op zoek naar een leuke sport, bij  een gezellige vereniging, welke centraal in Zwijndrecht gelegen is? Dan is  korf- of handballen bij sv Conventus iets voor jou! De hand- en  korfbaltrainingen van sv Conventus zijn inmiddels weer begonnen. De deur  staat altijd open voor een gratis en vrijblijvende proeftraining! Als  speciale welkomstactie kun je nu drie maanden sporten voor slechts  €10,=! Voor meer informatie, zie www.svconventus.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.