Koude start korfballers Albatros

20 augustus 2012 door Ad van Herk
Koude start korfballers Albatros

ZWIJNDRECHT -Dat alle begin weer moeilijk is bleek op de eerste oefenzaterdag bij de korfbalvereniging Albatros.
Het kostte vanwege de late schoolvakantie veel moeite om vijf jeugdteams aan de start te krijgen bij het Conventus-toernooi, maar dankzij een aantal invallers kon er toch nog lekker gekorfbald worden. Het water kon bij het snikhete toernooi bijna niet aangesleept worden, maar toch waren er veel overwinningen voor B2, B3, de C-combinatie, D2 en F1.

A1 reisde helaas voor niets af naar Hardinxveld waar Vriendenschaar niet op de hoogte bleek van een oefenwedstrijd. Senioren 3 en 4 hadden zaterdag een strandtraining en de selectie van Karim Ratoube verbleef in Zeeland voor een trainingsweekend. Albatros 1 won daar met 18-16 van Fortis 1 en de wedstrijd tussen de reserveteams eindigde in een 14-13 overwinning voor de Zeeuwen. Deze week zullen de afvallers van de diverse selecties bekend worden, dus spanning volop!

Komend weekend wordt er door de Albatrosteams volop geoefend in driekampen en toernooien in o.a. Ridderkerk, Tiel, Leidschendam en Delft. In het eerste competitieweekend staat de jubileumviering van het G-team op het programma (zaterdag 1 september) en op vrijdag 7 september houdt de club haar jaarlijkse algemene ledenvergadering
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.