Gymnastiek Vereniging gaat van start met nieuwe seizoen

20 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O gaat het nieuwe seizoen van start met een
open huis gedurende de gehele maand september. Met uitzondering van de selectie-uren zijn alle overige lessen vrij toegankelijk en kan er gratis en zonder verdere verplichtingen aan deze lessen worden deelgenomen.

Het is het O & O-bestuur wederom gelukt voor haar duizend leden een interessant lesrooster samen te stellen. "Voor ieder wat wils" was hierbij het uitgangspunt 

Veel aandacht is ook dit jaar weer geschonken aan het bewegen voor volwassenen.
Het motto “voor elk wat wils” is dan ook zeker van toepassing op het aanbod voor de dames 
Naast de populaire bewegingsvorm  Zumba  heeft O & O nog tien verschillende (merendeel dansante) bewegingsvormen in haar rooster opgenomen. Onder deskundige leiding  met jarenlange ervaring kunnen de dames tot actie komen met bodygym, powersteps, jazzdance, recreatiegym,  aerobics, steps combi, conditietraining, 55+ aerobics, bodyfit, classic jazz en recreatief toestel turnen.
De dames die meerdere keren in de week willen sporten kunnen ook dit seizoen weer gebruik maken van de zogenaamde  “flexcard”. Met deze card kunnen zij tegen een gering bedrag gebruik maken van  ieder ander willekeurig lesuur
Ook het “Samen actief sporten” voor de 55+ dames/heren  blijkt aan de behoefte te voldoen is weer opgenomen in het program .

Ook de jeugd komt weer voldoende aan zijn trekken  Naast het traditionele gymnastiek/turnen  voor jongens en meisjes is er ruimte gecreëerd voor springen, ouder/kindgym,  kleutergym, dansexpressie, jazz-dance, streetdance en ritmische gym 

Nadere informatie ten aanzien van het lesrooster en contributie kan verkregen worden bij Nel Kortman, tel.
078-6194230 of op de website www.o-en-o-zwijndrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.