Open Veteranentoernooi van Ter Steeghe

21 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -Het 14e Open Veteranentoernooi van Ter Steeghe (voor spelers van 45 jaar of ouder) mag een groot succes worden genoemd. Daar heeft zeker het zonnige maar vooral droge weer een belangrijke steen aan bij gedragen.

Vanwege de hitte in het finaleweekend had de toernooileiding wel het besluit genomen om de partijen in dat weekend in de ochtend en de avond te spelen. Dit om de overlast voor de deelnemers tot een minimum te beperken.

Uiteraard werden er mooie en lange tennispartijen gespeeld gedurende de toernooiweek waarbij de verschillende sterktes in poules waren ingedeeld. Iedere deelnemers is op die manier verzekerd van minimaal 2 tennispartijen. Deze formule, die ook bij de andere veteranentoernooien wordt gehanteerd, valt uitermate in de smaak bij de deelnemers. Hierdoor blijven de deelnemers langere tijd betrokken bij het toernooi. Dat komt ook weer ten goede aan het aantal toeschouwers dat het toernooi bezoekt en de drukte op het gezellige terras. Ook de keukenbrigade en de vrijwilligers achter de bar hadden hierdoor een drukke week.

Kortom, voor tennisvereniging Ter Steeghe uit Zwijndrecht is dit toernooi, net zoals het Open toernooi in juni, een zeer geslaagde activiteit geweest.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.