Man na aanrijding in aangehouden

21 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Een 27-jarige automobilist uit Dordrecht is op 19 augustus op de vluchtstrook van de A16 bij Zwijndrecht aangehouden. Op een oprit naar deze snelweg in Dordrecht had hij met zijn auto een andere personenauto geraakt, met ogenschijnlijk geen schade tot gevolg.

De benadeelde automobilist, een 30-jarige man uit Dordrecht, wilde voor de zekerheid toch een schadeformulier invullen, voor het geval dat er toch schade bleek te zijn. Dat wilde de 27-jarige niet en dat liet hij op niet mis te verstane manier aan de benadeelde weten. Een andere man die bij de verdachte in de auto zat, bedekte ondertussen het kenteken van de auto en toen dat daardoor niet meer zichtbaar was, reden de verdachte en passagier snel weg. Het slachtoffer liet het er niet bij zitten en zette de achtervolging in, waarbij hij ondertussen 112 belde. De verdachte en het slachtoffer zetten hun auto’s een paar kilometer verder op de vluchtstrook stil, waarna de bestuurder op nieuw verbaal agressief werd. Ter plaatse gekomen agenten hielden de man aan. Hij is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.