Antenne ATOS Radio vervangen

21 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT - Maandag 20 augustus werd de zender van ATOS Radio, de lokale omroep voor Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, versterkt. Er zijn nieuwe antennes geplaatst in de zendmast op het dak van de Kapitein Horsmanflat in Zwijndrecht, waar de studio is gevestigd, zodat het zendvermogen wordt uitgebreid. ATOS Radio zal hierdoor beter te ontvangen zijn in Zwijndrecht en wijde omgeving.
 
Want voor het vervangen van de antennes op het dak van de studio kwam er een enorme kraan in de Witte de Withstraat, net om de hoek van de flat.

Hoewel de meeste luisteraars naar ATOS Radio via de kabel zullen luisteren, is toch ook het signaal via de ether belangrijk. Daar zendt ATOS Radio onder meer uit op 106.1 FM. Voor de autoradio is die frequentie nuttig. En er zijn ook nog veel mensen in het uitzendgebied van de ATOS, die een tweede radiootje bijvoorbeeld in de keuken hebben, dat niet op de kabel is aangesloten. Een verbetering dus voor die groep luisteraars.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.