Politie onderzoekt brand

23 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 23 augustus, omstreeks 01:00 uur, is een brand ontstaan in een camper die geparkeerd stond op de Suite. De brandweer kon het vuur blussen, maar kon niet voorkomen dat de camper uitbrandde.

Door het vuur raakte ook een auto die vlakbij stond beschadigd en door de hitte sneuvelde een ruit van een nabijgelegen woning. De politie doet onderzoek naar het ontstaan van de brand en kan brandstichting niet uitsluiten. Heeft u informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.