Swintaete opent haar deuren voor een restaurant en koffiegroepen

24 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Het “Aan tafel in……” restaurant van de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht (SWOZ) en de koffiegroepen van Diverz en Diensten Wonen met Zorg (DWZ) hebben, na de sluiting van het Baken, een nieuw onderkomen gevonden in het appartementencomplex Swinstaete aan het Norderstedtplein 100 in Walburg.

Dankzij de gezamenlijke inspanning van Trivire, DWZ, bewonersvereniging Swinstaete en de SWOZ is de Koffiezaal van het complex aangepast zodat de bezoekers van het restaurant en de koffiegroepen daar gebruik van kunnen maken. De voormalige bezoekers van het Baken hebben hiermee een prima alternatief gekregen. Een nieuwe locatie op ‘steenworp’ afstand van de oude. 
Het “Aan tafel in….” Restaurant is iedere dinsdag geopend van 12:00 tot 13:00 uur. Wilt u mee eten dan graag minimaal een dag vooraf aanmelden via nr. 078-6206060.  De koffiegroepen zijn op maandag en woensdag van 10:00 tot 11:30 uur onder leiding van Linda van der Wal. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Jeannette Tros (DWZ) 06-18425019.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.