Jongen aangehouden na mishandeling van politieagent

25 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een 16-jarige jongen is aangehouden nadat hij in een zwembad een politieagent beledigde en daarna sloeg. Eerder al zorgde de jongen in het zwembad voor overlast.

Een groepje van acht jongens zorgde op donderdagmiddag 23 augustus voor overlast in een zwembad op de Parklaan. Ze werden door personeel van het zwembad weggestuurd. Toen zij niet weg wilden gaan schakelde het personeel de hulp in van de politie. Na de komst van de agenten gingen de jongens zich omkleden. Een van hen, de 16 jarige jongen uit Zwijndrecht, beledigde de agenten en sloeg een agent in zijn gezicht. Hij werd daarop door de agenten aangehouden. De 16-jarige is overgebracht naar het politiebureau en daar verhoord. Vandaag heeft een Rechter Commissaris de verdachte in vrijheid gesteld. Hij blijft nog wel verdachte.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.