Overval zonder buit

25 augustus 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Een overval op een eigenaar van een snackbar heeft geen buit opgeleverd. De 61-jarige eigenaar van een snackbar op de Thorbeckelaan in Zwijndrecht verliet zijn zaak op vrijdagavond 24 augustus 2012 rond 22.00 uur. Hij liep op een parkeerplaats achter zijn zaak toen plotseling een jongeman hem aansprak. Deze dreigde met een mes en wilde geld van de 61-jarige man.

Er ontstond een worsteling waarna de eigenaar kans zag de snackbar in te rennen en de deur dicht te doen. Hierna vertrok de verdachte mogelijk in de richting van de Van Hogendorplaan. De verdachte is een kleine jongeman tussen de 17 en 20 jaar. Hij droeg een donker jack. De politie onderzoekt de overval en getuigen die iets weten kunnen de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.