opstarten nieuwe groep ritmische gymnastiek 12 jaar en ouder

27 augustus 2012 door Ad van Herk
opstarten nieuwe groep ritmische gymnastiek 12 jaar en ouder

ZWIJNDRECHT -Om te voldoen aan de vraag gaat de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O  op donderdag 30 augustus a.s. een nieuwe groep ritmische gymnastiek voor meisjes van 12 t/m 15 jaar opstarten

De lessen zullen iedere donderdag worden gegeven van 19.30 tot 20.30 uur in het  gymnastieklokaal aan de Pr. Bernhardstraat. Het geheel komt te staan onder leiding van Tessa van Rijn en Tamara de Man.

In de maand september kunnen de meisjes zonder verdere verplichtingen gratis kennis maken met deze vorm van bewegen.
Belangstellenden kunnen zich ter plekke aanmelden of vooraf opgeven bij het secretariaat mevrouw Nel Kortman, telefoonnummer 078-6194230. Ook kan hier nadere informatie worden verkregen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.