Piet Kerkhof gaat sluiten

19 september 2012

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 18 september heeft de kleding- en schoenenketen Piet Kerkhof besloten om alle 18 winkels te gaan sluiten, waaronder dus ook de vestiging Zwijndrecht in Winkelcentrum Walburg.

Als reden wordt aangegeven dat de concurrentiestrijd met webwinkels en andere goedkope concurrenten Piet Kerkhof te machtig was. De sluiting is per 1 december 2012, waarbij de keten hoopt dat er geen schulden achterblijven.

Piet Kerkhof is nu nog een behoorlijk grote winkel in het winkelcentrum Walburg met zo'n 1000 m² vloeropppervlak. Andere winkeliers en de eigenaren van het winkelcentrum hopen dat er snel een nieuwe verhuurder komt en dat de leegstand zo kort mogelijk is.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.