Ook inval in Jupiterstraat vanwege dodelijke schietpartij

16 mei 2011

ZWIJNDRECHT -Bewoners reageren geschokt op de schietpartij. Waren de kinderen al naar school, het was toch een aardig gezin uit Azerbeidzjan? Hoe en wat is afwachten tot de politie meer informatie vrijgeeft. Ook al zijn er diverse speculaties wat de achtergrond kan zijn is het niet mogelijk nu een duidelijk motief te noemen. De gewonde man vroeg nog naar zijn gezin. De identiteit van de drie doden zijn ook nog niet vrijgegegeven.


Omdat de politie nog op zoek is naar de schutter werd er ook een inval gedaan in een woning aan de Jupiterstraat waar een arrestatieteam naar binnentrad maar geen arrestatie werd gedaan.
De politie is met veel mensen aan de zaak bezig. Een politiehelikopter hangt boven de wijk die voor een groot gedeelte is afgezet.
Vanmorgen om tien uur dertig werd de schietpartij gemeld en al snel was duidelijk dat er meer aan de hand was dan een dode en een paar gewonden.


De politie is nog steeds op zoek naar getuigen en doet ook nog uitgebreid sporen onderzoek. 


Foto Hennie van der Laan

Foto: Ad van Herk


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.