3 doden en 1 gewonde bij schietincident

16 mei 2011
3 doden en 1 gewonde bij schietincident

ZWIJNDRECHT - Maandagochtend 16 mei heeft rond 10.30 uur een schietincident plaatsgevonden. Hierbij zijn 3 personen dodelijk gewond geraakt en 1 man is gewond geraakt. De politie kreeg die ochtend een melding dat er een schietincident had plaatsgevonden in de omgeving Turk/Langeraarstraat. Bij het ter plaatse komen, troffen agenten de gewonde man aan. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is niet bekend.

Een arrestatieteam kwam direct ter plaatse, omdat de verdachte zich mogelijk nog in een woning aan de Langeraarstraat op zou houden. Na het doorzoeken van de woning troffen zij geen verdachte aan. Wel werden de drie dodelijke slachtoffers aangetroffen. Ze zijn door geweld om het leven gekomen.

De politie heeft direct een Team Grootschalige Opsporing van circa 20 mensen opgezet dat de zaak onderzoekt. Medewerkers van de Unit Forensische Opsporing doen een (sporen)onderzoek. Daarnaast heeft de politie een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld. De politie vraagt getuigen en mensen die anderszins informatie hebben die helpt in het onderzoek contact op te nemen via 0900-8844 (lokaal tarief) of 0800-7000 (anoniem).

   

Bovenste 2 foto's: William - Boer
Andere foto's: Ad van Herk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.