3 doden en 1 gewonde bij schietincident update

17 mei 2011
3 doden en 1 gewonde bij schietincident update

ZWIJNDRECHT -De dodelijke slachtoffers die maandagochtend zijn aangetroffen in een woning en portiek aan de Langeraarstraat in Zwijndrecht zijn allen meerderjarig. Hun identiteit is nog niet vastgesteld.
Het 63-jarige slachtoffer dat gewond naar een ziekenhuis is afgevoerd betreft de hoofdbewoner. Dit slachtoffer werd maandagochtend rond 10.30 uur aangetroffen op de Turk, een straat in de omgeving van de Langeraarstraat. De toestand van deze man is stabiel en er is inmiddels door de politie met hem gesproken.
Medewerkers van de Forensische Technische Opsporing zijn gestart met een uitgebreid sporenonderzoek in en om de woning aan de Langeraarstraat. Om deze reden is de omgeving van deze woning breed afgezet.
De politie is gestart met een grootschalig onderzoek. Onder andere is omwonenden gevraagd of zij informatie hebben die kan helpen in dit onderzoek.
Ook andere getuigen worden gezocht. Heeft u informatie die betrekking heeft op dit onderzoek dan kunt u bellen met de politie op 0900-8844 (lokaal tarief) of via het meldpunt Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (anoniem). zie ook  het verslag met foto's hier

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.