Update schietincident Zwijndrecht

18 mei 2011

ZWIJNDRECHT - De identiteit van het derde dodelijke slachtoffer van het schietincident van 16 mei in Zwijndrecht is vastgesteld. Het gaat om een vrouw van 23 jaar, dochter van de 57-jarige vrouw die is omgekomen en de 63-jarige man die bij het incident gewond raakte.
Op de lichamen is dinsdag 17 mei sectie verricht. Daaruit is gebleken dat de slachtoffers door schotwonden om het leven zijn gekomen.
Het onderzoek naar de toedracht is nog in volle gang. Een groot onderzoeksteam verwerkt de tot nu toe binnengekomen informatie en hoopt hiermee snel duidelijkheid in de zaak en zicht op de dader of daders te krijgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.