Bloemen voor de slachtoffers van het schietincident

19 mei 2011
Bloemen voor de slachtoffers van het schietincident

ZWIJNDRECH-Na het schietincident van afgelopen maandag in Zwijndrecht is er door de buurtbewoners een altaartje geplaatst bij de flatwoning aan de Langeraarstraat. Er worden kaarsjes gebrand, bloemen en kaarten neergelegd. Bij het schietincident kwamen moeder en haar twee dochters om het leven.

Foto: Rob van der Woude
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.