Het Houten Hok Heel Heerjansdam Helpt van start gegaan

19 december 2011
Het Houten Hok Heel Heerjansdam Helpt van start gegaan

ZWIJNDRECHT - Het Houten Hok Heel Heerjansdam Helpt is afgelopen zaterdag van start gegaan. Om precies 10 uur heeft burgemeester Antoin Scholten Het Houten Hok officieel geopend en zijn er een vracht aan activiteiten gepasseerd. Het weer tot nu toe was wat wisselvallig, maar weerhield de mensen met het hart op de juiste plaats er niet van om hun steentje bij te dragen aan het goede doel: Het Rode Kruis!

Deze week staat er nog veel op het programma, waar alle inwoners van Heerjansdam en Zwijndrecht voor zijn uitgenodigd. Er is werkelijk voor iedereen iets te doen.

Kijk op www.hethoutenhok.nl voor het verdere programma. Het hoogte punt is de spetterende afsluiting van de week op vrijdagavond. Vanaf 17.00 kunt u keuvelen rond de boom met een hapje en een drankje en vanaf 19.00 zijn er meerdere artiesten die tegen een kleine donatie uw favoriete nummer spelen. Halverwege de avond is er zelfs een heuse Houten Hok Veiling. Er is een aanbod van zeer mooie artikelen waarvoor u kunt opbieden en zo het goede doel kunt steunen!

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.