Uitbreiding lessen ouder-en-kindgym

08 november 2012
Uitbreiding lessen ouder-en-kindgym

ZWIJNDRECHT - Om de wachtlijst voor “ouder-en-kindgym” op te heffen heeft het bestuur van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O besloten de bestaande lessen uit te breiden met een nieuwe lestijd.
Deze  uitbreiding zal plaats gaan vinden  iedere dinsdag  van 11.00 tot 11.45 uur in de O & O-
turnhal aan de Uilenvliet.

Het geheel komt te staan onder deskundige leiding van Nicole Collee.
Onder begeleiding van vader, moeder, oma, opa of oppas krijgt de peuter  spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen.
Belangstellenden kunnen zich ter plekke aanmelden of vooraf opgeven bij het secretariaat mevrouw Nel Kortman, telefoonnummer 078-6194230. Ook kan hier nadere informatie worden verkregen.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.