Hardloper gewond na aanrijding Zwijndrecht; bestuurder rijdt door

13 november 2012

ZWIJNDRECHT - Bij een aanrijding op de Kijfhoek raakte vrijdagavond 9 november een hardloper ernstig gewond. De bestuurder van het betrokken voertuig reed na de aanrijding door. Wij zoeken getuigen voor het onderzoek.

De 55-jarige hardloper uit Zwijndrecht liep rond 20.00 uur ter hoogte van huisnummer 11 toen hij van achter werd aangereden door een personenauto. Hierbij kwam hij hard op het wegdek terecht en raakte enige tijd buiten bewustzijn. De bestuurder reed door zonder hulp te verlenen. Een passerende fietser vond het slachtoffer en belde de hulpdiensten. De hardloper werd onder meer met diverse botbreuken naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigenoproep
Er is een onderzoek gestart om zo de identiteit van de bestuurder en de toedracht van de aanrijding te achterhalen. De betrokken rechercheurs kunnen alle informatie gebruiken en vragen omstanders die iets gezien hebben contact op te nemen met de politie.

Het slachtoffer gaf aan dat het om een SUV gelijkend voertuig ging, donker van kleur. De bestuurder zou zijn weggereden in de richting van het tankstation aan de Munnikensteeg.

Heeft u vrijdagavond de aanrijding op de Kijfhoek gezien en meer informatie over het betrokken voertuig? Of heeft u anderszins informatie wat van belang kan zijn voor dit onderzoek? Belt u ons dan via 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.