Winst voor Albatros 1

19 november 2012 door Ad van Herk
Winst voor Albatros 1

ZWIJNDRECHT -  Albatros' eerste team heeft de uitwedstrijd bij Vitesse met 18-23 gewonnen In de Riederpoort kende Albatros een flitsende start waarbij alles goed viel. Na 11 minuten prijkte er een 2-9 tussenstand op het scorebord. Thuisploeg Vitesse klampte in de tweede helft nog een keer aan, maar een nieuwe demarrage van Albatros maakte het verschil!

Het 2e verloor de doelpuntrijke wedstrijd tegen Vitesse 2 met 21-18 en A1 zag een voorsprong bij GKV in Gorinchem door de vingers glippen: 14-11. Wel winst voor senioren 3 (20-13 tegen IJsselvogels 3) en senioren 4 (11-10 tegen PKC/Hagero 5). A2 startte slecht bij RWA A2 (4-0 achter), maar herstelde goed en won duidelijk met 10-14.

A4 klopte Merwede A2 op eigen bodem met 14-8. A3 wist 1 punt te bemachtigen tegen Scheldevogels A1. Senioren 7 versloeg hun tegenstander met maarliefst 10 punten verschil in Reeuwijk. Ook het 5e,6e en 9e van Albatros haalden allemaal twee punten binnen.

De jeugd
Het was een goed weekend voor de jeugd van Albatros. B1 speelde een sterke wedstrijd in Nieuwerkerk aan den IJssel. De ploeg won met 6-16 van Nieuwerkerk B1. Ook was er winst voor B2. Met 4-8 wonnen zij van HKC B2 in Hardinxveld-Giessendam. Gelijkspel was er voor B4 (7-7) en B6(6-6).

C1 verloor nipt bij Kinderdijk met één punt verschil (6-5). Albatros C2 speelde thuis tegen Oranje Zwart/ De Hoekse C1. Albatros won met 7-2. In Rhoon versloeg C3 hun tegenstander net als vorige week met 2-8. Voor D2 en D3 was er ook winst. Zij maakten beiden 9 doelpunten. D4 wist Kinderdijk de hele wedstrijd op nul te houden. Zelf scoorden ze rijkelijk (8-0).

Veel doepunten waren er in de wedstrijd van Albatros F1 tegen KCC/Delta Logistiek F1. De jonge spelers van Albatros kwamen na een 6-10 achterstand terug komen naar 10-12. Helaas scoorden ze net niet genoeg voor een overwinning. Albatros F4 maakte afgelopen zaterdag hun eerste zaaldoelpunt tegen KCR F1. F5 speelde met 1-1 gelijk tegen Vriendenschaar.

Aan staande zaterdag speelt de selectie van Albatros thuis tegen Futura. We hopen dan op winst voor beide teams.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.