Nederlands kampioenschap voor teams van O&O

19 november 2012 door Ad van Herk
Nederlands kampioenschap voor teams van O&O

ZWIJNDRECHT -  Zondag heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O in Almere in de eredivisie op het hoogste niveau met succes haar nationale titel verdedigd. Het junior-II/seniorteam bestaande uit de turners Anthony van Assche, Bart Deurloo, Melvin Ornek en Axel Quist wist met 245,60 punten voor de derde achtereenvolgende keer het goud voor zich op te eisen en hield daarmee concurrent SV PAX-Haarlemmermeer op afstand die met 232,95 punten tweede werd. Het tweede team van de Zwijndrechtse turnclub bestaande uit Boudewijn de Vries, John Legen, Mark Feddema, Martijn Kuikman en Paul Verheul  pakte met 223,65 punten het brons.

Ook bij de jeugd lagen de O & O-turners beslag op de nationale titels. In de talentendivisie kwamen Jordi Hagenaar, Dennis Swinkels, Martin mange, Luuk Huernink en Wesley de Haas in actie. In de pupilklasse lag het team met 277,30 punten beslag op het goud.  Het jeugd/junior-I-team in de eredivisie,  samengesteld uit de turners Jelle van Leeuwen, Jens van der Helm, Remy Makram en Thijs Oosterling, moest aan het eind van de strijd hard werken om zijn belager SV PAX-Haarlemmermeer voor te blijven. Met een nipte voorsprong van 1,85 punten wisten de turners de Nederlandse titel veilig te stellen.

Ook in de eerste divisie was O & O vertegenwoordigd. Met haar jeugd/junior-I-team met de turners Dyon Purperhart, Bradley Noordzij, Sjoerd van Veldhuizen, Sander Hölscher en Thomas van der Helm trok zij ook hier aan het langste eind. Met 212,35 punten was het nationale goud een feit.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.