Woensbalclub gaat door

19 november 2012
Woensbalclub gaat door

ZWIJNDRECHT - Na de start in de herfstvakantie is de Woensbalclub elke woensdagmiddag doorgegaan. Onderleiding van Toppie-coach Jordi en Lindtenaar Wouter zijn elke woensdagmiddag 30 kinderen actief aan het sporten bij Groote Lindt. Met voetbalcircuits, wedstrijdjes en de pannakooi zijn inmiddels veel uren gevuld.

Ook de komende weken gaat de Woensbalclub door !! Bij weeromstandigheden waar echt niet buiten kan worden gesport zal een activiteit in de kantine worden georganiseerd. Ook de ouders vinden het erg gezellig in de warme kantine waar Roel voor de koffie zorgt.

Het programma van de Woensbalclub gaat door t/m woensdag 12 december 2012 waarbij we op 5 december 2012 een week overslaan. Sinterklaas gaat dan even voor…. Na 12 december houdt de Woensbalclub even een winterpauze en starten we weer in de voorjaarsvakantie op woensdag 27 februari 2013.

De komende weken kan je gewoon langs komen bij Jordi en Wouter. Aanmelden vooraf is niet nodig, deelname is gratis en we starten om 15.00 uur. Verdere informatie via jeugd@grootelindt.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.