Bart Deurloo wint goud in Ostrava

26 november 2012 door Ad van Herk
Bart Deurloo wint goud in Ostrava

ZWIJNDRECHT - Bart Deurloo, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, heeft in het Tsjechische Ostrava een topprestatie geleverd door bij  FIG ART Challenge Cup de “Grand Prix Ostrava 2012” in de rekfinale beslag te leggen op het  goud.  Met een score van 14,550 pnt. bleef hij met 0.05 pnt. de Japanner Kazuyuki Takeda  voor die tweede werd. De Kroaat Marijo Moznik bezette de derde plaats met 14,025 pnt.
De 21-jarige Deurloo wist zich ook te plaatsen voor de sprongfinale. Als gevolg van een val eindigde hij op een zevende plaats met 14,575 pnt.

Zijn clubgenoot Anthony van Assche wist door te dringen tot de ringfinale. Met een technisch goed uitgevoerde oefening  wist hij zijn resultaat van de kwalificatiewedstrijd  met 0,350 pnt. te verbeteren. Met een eindscore van 15.000 pnt. kwam hij als zesde uit de strijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.