Conventus korfbal neemt punt mee uit Badhoevedorp

26 november 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - In een gelijk opgaande wedstrijd wist Conventus een 16-16 gelijkspel te behalen. Een uitslag die een terechte weergave was van het krachtsverschil tussen beide teams. Met wat meer geluk was Conventus met een 16-15 zege naar Zwijndrecht teruggekeerd.

Echter in de slotseconden van de wedstrijd wist Badhoevedorp met een afstandsschot  alsnog langszij te komen. Zoals gewoonlijk keek Conventus kort na het begin al snel tegen een 2-0 achterstand aan. Net als vorige week toonde Conventus veerkracht en toonde veel inzet. Door die inzet kwam Conventus weer op gelijke hoogte. Daarna bleven beide teams om beurten scoren en gingen beide teams met een 10-10 rusten.

Ook na rust golfde het spel op en neer en kregen beide teams geen kans om op een ruime voorsprong te komen en was 16-16 de einduitslag.
Scores Conventus Niels de Kok 4x, Vincent van Gool 4x, Saskia van Tooren 3x, Maaike Hartog 2x, Guus Raaphorst 2x en Ellen Verschoor 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.