Vrachtwagenverbod Heerjansdam

27 november 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De inwoners, de Dorpsraad én de wethouder hebben er lang op moeten wachten, maar het vrachtwagenverbod is nu definitief een feit en wordt met een duidelijk bord aangegeven. Vanmiddag om 14.00 uur onthulde Elbert Vissers (wethouder Verkeer) aan het begin van de Molenweg dit bord met hulp van Arnold de Jong (Dorpsraad).

Navigatie
Eerdere verbodsborden werkten niet goed omdat chauffeurs te veel van hun navigatieapparatuur uitgingen. Dit bord geeft nu duidelijk aan dat de GPS uit moet en de route via Barendrecht gekozen moet worden.

De wethouder en de Dorpsraad hopen dan ook dat dit werkt en dat de politie niet te veel handhavend hoeft op te treden.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.