Sv Conventus staat stil bij overleden grensrechter

10 december 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - De hand- en korfbalteams van sv Conventus hebben afgelopen weekend stilgestaan bij het overlijden van voetbalgrensrechter Richard Nieuwenhuizen, welke een week eerder in Almere door woedende jeugdspelers op het veld in elkaar werd getrapt, waarna hij overleed. Bij alle wedstrijden van Conventus werd één minuut stilgestaan ter nagedachtenis aan het slachtoffer.

Daarnaast wilden alle spelers van de Zwijndrechtse vereniging duidelijk maken dat zinloos geweld altijd voorkomen moet worden en zeker niet thuishoort op de sportvelden.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.