Albatros is VEO de baas

17 december 2012
Albatros is VEO de baas

ZWIJNDRECHT - Albatros 1, 2 en A1 hebben VEO op zaterdag 15 december puntloos teruggestuurd naar Voorburg. Albatros 1 heeft de koppositie in de 1e klasse E bevestigd met een overwinning op VEO. Concurrent Swift speelde gelijk tegen RWA. In de Develsteinhal was er in de eerste helft nog sprake van een gelijkopgaand scoreverloop hoewel Albatros de veel betere ploeg was. Zowel aanvallend als verdedigend had Albatros veel rebound, maar toch was het bij rust slechts 8-6.


Na rust maakte Albatros in een korte periode een eind aan de illusies van VEO. Vanaf 10-8 scoorden de Albatrosdames Chantal, Inge en Inez gezamenlijk vijf maal en toen uitblinker Mark Trimpe de 16-10 van afstand aantekende was het Voorburgse verzet gebroken. Via 18-13 werd het jammer genoeg nog 18-16, maar toen floot de veelvuldig fluitende scheidsrechter voor het laatst. Als Albatros zaterdag de lastige uitwedstrijd bij staartploeg Fiks wint kan de ploeg met een gerust hart op kerstreces.

Albatros 2 zag in de eerste helft veel ballen uit de mand draaien en ging met 3-8 rusten. In de tweede helft keerde de wedstrijd helemaal. Koploper VEO wist het gat niet meer te vinden en Albatros ging geloven in een goede afloop. Knokkend werd een hele nuttige 11-10 overwinning geboekt.

Ook A1 speelde tegen VEO dat het fysieke niet schuwde. Het werd dus een stevige wedstrijd waar Albatros hard werkend de overwinning uit het vuur sleepte: 15-13. A2 speelde met 14-14 gelijk tegen IJsselvogels A1 na een 5-8 stand vlak na rust en een 12-14 achterstand met nog een paar minuten te spelen. Allard van Nierop redde vanaf de stip een punt.

In Krimpen aan den IJssel pakte het derde van Albatros twee punten. Al snel wist de Zwijndrechtse ploeg een voorsprong te pakken en deze vast te houden tot het einde van de wedstrijd. Albatros 3 wint uiteindelijk met 12-15 van KOAG.
Een monsterlijke overwinning was er voor Albatros B2 tegen DVS '69. Het enorm scorend vermogen van de jonge Albatrossers bracht hen op een eindstand van maarliefst 20-1. B1 speelde 9-5 tegen Fortis B1 en staat hierdoor nog steeds ongeslagen bovenaan.

Overwinningen tegen Kinderdijk waren er voor Albatros D2 en A6. D2 maakte een goede start waardoor ze al snel met 4-0 voor kwamen. Kinderdijk vocht terug, maar Albatros was te sterkt en won uiteindelijk met 9-5. A6 pakte voor het eerst punten dit zaalseizoen. In Kinderdijk verlieten zij het veld met 6-8 op het scorebord. Ook voor 8e van Albatros was het de eerste overwinning dit zaalseizoen. Zij klopten SKV 2 met 14-11.

Gelijkspel voor Albatros A4 (5-5) en C1(6-6). Een nipte overwinning voor F1 tegen Nieuwerkerk F1. Na een wedstrijd met veel doelpunten was de eindstand 8-9 en namen de kleine Albatrossers twee punten mee naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.