Sporters O&O gehuldigd tijdens Finalistenhuldiging 2012

17 december 2012
Sporters O&O gehuldigd tijdens Finalistenhuldiging 2012

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 15 december heeft in de turnaccommodatie aan de Uilenvliet voor de dertiende keer de jaarlijkse Finalistenhuldiging van gymnastiekvereniging O&O Zwijndrecht plaatsgevonden. In het bijzijn van wethouder Gerard Slotema zijn de gymnasten die in het seizoen 2011-2012 of het huidige seizoen een finaleplaats hebben weten te behalen, nog eens extra in het zonnetje gezet. De selectietrainers en juryleden alsmede de sporters die een punt achter hun turncarrière hebben gezet, ontvingen een mooi boeket.
  

Daarnaast zijn er gedurende de avond verschillende prijzen uitgereikt. Frank Rijken werd verkozen tot ‘Sportman 2012’ naar aanleiding van zijn prestaties in het voorbije seizoen, Naomi Visser werd uitgeroepen tot ‘Sportvrouw Turnen Dames’ en de titel ‘Sportvrouw Ritmische Gymnastiek’ is uitgereikt aan bondskampioen Noa Reijmers. Aanmoedigingsprijzen waren er voor de jonge sporters Bryan Flach, Faye Boorsma en Lynn Stok.

Het NTC Team – Eredivisie, bestaande uit Axel Quist, Anthony van Assche, Bart Deurloo, Frank Rijken en Melvin Ornek, wist in november voor het derde jaar op rij de Nationale Team Cup te winnen en werd daarvoor beloond met de titel ‘Sportploeg 2012’. Tot slot mag de 21-jarige Bart Deurloo zich een jaar lang ‘O&O Superstar’ noemen. Hij  behaalde onder meer de nationale meerkamptitel op het allerhoogste niveau (Eredivisie) en won in november goud op rekstok bij de World Cup wedstrijden in het Tsjechische Ostrava.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.