Tien keer winst voor Albatros in nieuwe jaar

07 januari 2013 door Ad van Herk
Tien keer winst voor Albatros in nieuwe jaar

ZWIJNDRECHT - De korfballers van Albatros zijn het jaar 2013 begonnen met 10 overwinningen uit 18 ontmoetingen. Met name de senioren en junioren van de Develsteinclub waren afgelopen zaterdag succesvol met de ruime winst van 19-6 voor senioren 7 en de overwinningen van A3, A4 en A6. 

B5 boekte haar eerste overwinning en klopte Oranje Nassau B1 met 5-4. Spannend was het ook bij de wedstrijd tussen de D1-teams van Albatros en Vriendenschaar, maar de kleine voorsprong van Albatros kon net niet over de streep getrokken worden: 4-4.
Albatros 7 liet KCR 9 ruim een helft in de waan dat er iets te halen was in Zwijndrecht, maar met twee doelpunten van Chris Brands en Ivar de Maa was het Ridderkerkse verzet gebroken en liep de thuisploeg vervolgens uit naar een monsterscore van 19-6. 
Opmerkelijk waren verder de grote overwinningen van B2 (17-0 tegen Sporting Delta B4 na een 7-0 voorsprong bij rust) en B4 dat PKC/Hagero B6 met 13-1 versloeg.
 
De seniorenselectie en A1 trainden afgelopen zaterdag in de Develhal ter voorbereiding op het vervolg van de zaalcompetitie. A.s. zaterdag wachten lastige uitwedstrijden. Senioren 1 en 2 spelen uit bij RWA en voor senioren 1 zou winst betekenen dat één concurrent voor de titel afgeschud kan worden. Het 2e hoopt de stijgende lijn van de afgelopen week door te trekken en aan te klampen bij de bovenste vier teams.
A1 reist af naar Zeeland voor de ontmoeting met TOP waar in de allereerste zaalwedstrijd met 8-9 van verloren werd. Bij winst kan het team wellicht weer een plekje stijgen op de ranglijst.
 
Albatros 3 en 4 spelen thuis in de Develsteinhal tegen respectievelijk Fortis 2 en HKC 3. 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.