sv Conventus E1 wint kleurwedstrijd bij Feesthuis Bonte Koe

14 januari 2013 door Ad van Herk
sv Conventus E1 wint kleurwedstrijd bij Feesthuis Bonte Koe

ZWIJNDRECHT - De spelertjes van het Korfbal E1-team van sv Conventus hebben afgelopen week een gratis kinderfeestje voor het volledige team gewonnen bij Feesthuis Bonte Koe. Het team had samen met onder andere met vier andere jeugdteams van Conventus deelgenomen aan de kleurwedstrijd van Feesthuis Bonte Koe, met deze prijs als resultaat.

Afgelopen zaterdag zijn tijdens het feestelijke open huis van Feesthuis Bonte Koe de prijzen uitgereikt. Gedurende deze dag kon er door de kinderen geverfd en geschminkt worden, maar wat vooral de aandacht trok waren de uitgestalde thema’s voor de kinderfeestjes. Voor Conventus E1 was het dan ook moeilijk om gezamenlijk te bepalen welk thema er voor hun feestje gekozen zou worden. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor een detectivefeestje.
 
Naast het Conventus E1-team, vielen ook Sanne van Basisschool de Waterlelie en Faye van Basisschool De Brug in de prijzen.
 
Wilt je ook  een kinderthemafeestje boeken bij feesthuis Bonte Koe? Kijk dan op de site www.feesthuisbontekoe.nl. Hier kun je je ook opgeven voor de teken- en schilderlessen voor kinderen vanaf 8 jaar.
 
Foto: Joke Hartog / sv Conventus
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.