Albatros pakt drie punten bij RWA

14 januari 2013 door Ad van Herk
Albatros pakt drie punten bij RWA

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag nam de selectie van Albatros drie punten mee naar huis vanuit Rhoon. Albatros 1 speelde een spannende wedstrijd tegen RWA 1. Nadat ze achter kwamen met 10-7 werden alle knoppen omgeschakeld en vochten ze terug tot 13-19. De thuisploeg was niet van plan het daarbij te laten en maakte het Albatros nog moeilijk tot aan de laatste minuut. Het scorende vermogen bij Albatros bleef vervolgens de rest wedstrijd uit terwijl RWA met een inhaalslag bezig was. Gelukkig kwam het eindsignaal precies op tijd en won Albatros alsnog met 18-19.

De wedstrijd van Albatros 2 tegen RWA 2 eindigde met een gelijke stand van 13-13. Het achter verdedigen van de Rhoonse tegenstander vertraagde het aanvallende spel van Albatros. RWA pakte een voorsprong van vier doelpunten, maar dankzij een aantal belangrijke doelpunten van Robin Verwoert in de slotfase van de wedstrijd komt Albatros uiteindelijk nog terug tot een gelijkspel.
 
Op het thuisfront ging Albatros 3 de strijd aan met Fortis 2. In de eerste helft nam Albatros een grote voorsprong, die voor de Zeeuwen niet meer was in te halen. De overwinning vierden ze met 12-9.
In de wedstrijd van Albatros 4 – HKC (ha) 3 kwamen de doelpunten voor beide partijen een beetje moeizaam op gang. Pas in de tweede helft begon het doelsaldo voor Albatros een beetje aan te tikken met treffers van onder andere Nicole Havelaar en Jarno Pons. Eindstand werd uiteindelijk 11-7.
 
Albatros A1 reisde af naar Arnemuiden voor een pittig potje tegen Top A1. Helaas weet Albatros slechts zeven doelpunten te maken, wat niet genoeg was voor een overwinning in Zeeland. De wedstrijd eindigt met een eindstand van 11-7 voor Top. Voorafgaand aan de wedstrijd van A1 speelde Albatros C1 een spannende wedstrijd. Zij wisten wel twee punten te behalen. Na een bloedstollende tweede helft won C1 op het randje met 4-5 van Top C1.
 
In de wedstrijd van A2 tegen KOAG A2 vielen veel doelpunten. In Krimpen aan den IJssel werden in totaal 35 doelpunten gescoord. Albatros scoorde drie punten meer en won met 16-19 van KOAG. Een grote overwinning voor B1. Met 3-14 overtroefde zij Kinderdijk B1. De beste uitslag van dit weekend was toch echt voor Albatros B2. Met een monsterlijke overwinning van 0-24 verpletterde zij Sporting Delta B4.
 
Ook was er winst voor Albatros C2, C3 en C4. C2 won thuis van PKC/Hagero C5 met 9-5. C3 behaalde winst bij ’t Capproen met 1-6. C4 plaatst zich boven Kinderdijk door een overwinning van 2-4. Het was ook een goede dag voor Albatros E1. Zij boekte afgelopen zaterdag hun aller eerste overwinning. De ploeg versloeg DSO E1 met 3-1.
 
Aanstaande zaterdag speelt de selectie van Albatros thuis tegen Vitesse. Albatros 2 start om 18:00, gevolgd door het eerste om 19:30.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.