Onderzoekscentrum OCD presenteert Antoin Scholten nog als burgemeester van Zwijndrecht

05 februari 2013 door Hennie van der Zouw
Onderzoekscentrum OCD presenteert Antoin Scholten nog als burgemeester van Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT -  Burgemeester Antoin Scholten van Zwijndrecht vraagt vandaag in een folder, die bij duizenden mensen in Dordrecht en elders in de bus is gevallen, mee te doen aan een onderzoek van het Onderzoekscentrum Drechtsteden (OCD), maar is dat al maanden niet meer.

Scholten licht in de folder de waarde toe van het Onderzoekscentrum voor de Drechtsteden. ,,De medewerkers van het OCD zijn op de hoogte van de geschiedenis en de ontwikkelingen in de Drechtsteden en bouwen steeds meer kennis op over het gebied", aldus de burgemeester van Zwijndrecht in de folder.

De folder heeft één probleem: Scholten is geen burgemeester meer van Zwijndrecht:

De ministerraad heeft De heer Antoin Scholten op vrijdag 26 oktober benoemd tot burgemeester van de gemeente Venlo.

De installatie vond plaats op maandag 12 november in een bijzondere raadsvergadering. Bij die gelegenheid is ook afscheid genomen van waarnemer Wim Dijkstra.

De heer Scholten is 53 jaar en lid van de VVD. Hij is sinds 2003 burgemeester van Zwijndrecht. Hij volgt de heer drs. H.M.F. Bruls (CDA) op die met ingang van 21 mei 2012 is benoemd tot burgemeester van Nijmegen.

Wethouder van Dordrecht, H.C.P. Wagemakers laat in een begeleidende brief weten, dat de mening telt en daarom is de inwoner ook willekeurig geselecteerd voor het onderzoek.  Het betreft de monitor sociaal.

Na het bellen van het informatie nummer in de brief van het OCD bevestigt een medewerkster na melding het versturen van de folder: ,,Het is inderdaad een oude folder. Ik zal dit doorgeven aan mijn collega's. De folder is nog meegegaan, maar we zijn bezig met een nieuwe folder. Bedankt voor het doorgeven".

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.