Burgemeester Wiebosch opent modeshow LOC@FAIR voor het goede doel

06 februari 2013 door Ad van Herk
Burgemeester Wiebosch opent modeshow LOC@FAIR voor het goede doel

ZWIJNDRECHT - Het LOC@ staat het hele jaar in het teken van de actie LOC@ gaat voor Gambia. Op dinsdagavond 5 februari 2013 veranderde het atrium van het LOC@ in een artistieke markt.

Tineke Ruijter (Konekto) is een van de deelnemers die in oktober 2013 een bus naar Gambia zal rijden (die daar wordt verkocht voor de Kunkujang Nursery School) en is de initiatiefneemster van deze avond. Het entreegeld (€ 3,50 inclusief een kopje koffie of thee) kwam ten goede aan het Gambia project.
 
Tijdens deze avond liepen leerlingen en docenten van het LOC@ met handgemaakte hoeden, sieraden en tassen.  Deze modeshow werd door burgemeester Wiebosch geopend met een rondje over de catwalk (zie foto met rode handtas).
 
Verder stonden er diverse kunstenaars met hun werk.
 
Alle deelnemers zijn enthousiast geworden voor het Gambia project en stelden belangeloos iets beschikbaar van hun werk voor de loterij die op deze avond plaats vond.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.