Conventus korfbal komt tekort op koploper GKV

11 februari 2013

ZWIJNDRECHT -  In een sfeervolle sporthal Develstein is het Conventus afgelopen zaterdag niet gelukt om koploper GKV met een nederlaag terug naar Den Haag terug te sturen. Het Zwijndrechtse team kon de sterke tegenstander lange tijd goed volgen, maar een mindere laatste tien minuten van de eerste helft maakte het verschil.

Conventus kende een goede start van de wedstrijd, waarin het de tegenstander goed kon volgen. Dit resulteerde na twintig minuten in een 6 – 6 stand. In de tien minuten die hierop volgden verzwakte het spel van het in geel/zwart spelende team, wat GKV de mogelijkheid gaf een voorsprong op te bouwen en met 13 – 8 de rust in te gaan.

In de tweede helft werd het gelijk opgaande spelverloop hervat en scoorde GKV slechts één punt meer dan Conventus. Aan het eind van de wedstrijd kon de scheidsrechter een 12-18 uitslag op het wedstrijdformulier noteren, in het nadeel van de thuisploeg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.