Zaalkorfbalcompetitie in beslissende fase

24 februari 2013
Zaalkorfbalcompetitie in beslissende fase

ZWIJNDRECHT -  Vanwege de voorjaarsvakantie was er een beperkt programma voor de korfballers van Albatros. Met nog slechts drie speelweekeinden te gaan is de competitie in de zaal in de beslissende fase.

De topper tussen Conventus B1 en Albatros B4 eindigde in 5-5. Het werd een spannende wedstrijd waarbij Albatros jammer genoeg verdedigend te veel fouten maakte. Albatros moet nu hopen dat Conventus nog een misstapje maakt in de resterende wedstrijden anders is de titel voor de geel-zwarten.

C2 stevent wel recht op het kampioenschap af na de 8-3 overwinning tegen Oranje Wit C4. Ook D3 houdt haar titelkansen nog levend dankzij de 5-2 winst op Kinderdijk.

Albatros C5 en E1 zijn in de zaal wat laat op gang gekomen, maar wonnen afgelopen zaterdag opnieuw met respectievelijk 1-2 bij Merwede C3 en met 10-0 van RWA E1. Ook het G-team boekte weer twee overwinningen tegen Merwede (4-0) en Movado (2-0)

A.s. zaterdag volgt een vol programma en hopelijk krijgen de wedstrijdsecretarissen alle teams compleet in het veld.

Belangrijk zijn de uitwedstrijden van A2 en het 1e. A2 leidt in de 2e klasse met 19 punten uit 12 wedstrijden en heeft één punt voorsprong op Oranje Wit en IJsselvogels A2, de tegenstander van zaterdag. De wedstrijd in Zwijndrecht werd in december een 14-14 puntendeling, dus spannend zal het zeker worden.

Albatros 1 mag in de uitwedstrijd bij staartploeg VEO geen fout maken en hopelijk is de vorm nog aanwezig na twee vrije weekenden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.