Koninklijke dankbrief voor bso ‘t Hoenderhok

06 maart 2013
Koninklijke dankbrief voor bso ‘t Hoenderhok

ZWIJNDRECHT -  Vandaag hebben de kinderen van ’t Hoenderhok, een van de acht bso-locaties van de Stichting Kinderopvang Zwijndrecht (SKZ), koninklijke post ontvangen.

Ter gelegenheid van de 75e verjaardag van koningin Beatrix hadden de kinderen prachtige tekeningen gemaakt om haar te feliciteren. Pedagogisch medewerker Conny van den Hout heeft deze kunstwerken vervolgens naar paleis Huis ten Bosch gestuurd. De koningin heeft dit gebaar blijkbaar bijzonder op prijs gesteld. Hopelijk was zij net zo blij verrast als de bso-kinderen nu met de post van haar zijn. Op de uitnodiging van de kinderen om een keertje langs te komen voor een kopje koffie op bso ’t Hoenderhok als ze het straks wat rustiger krijgt, heeft Hare Majesteit (nog) niet gereageerd.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.