Korfbalteam van sv Conventus pakt met overmacht kampioenschap

11 maart 2013 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Het korfbal E1-team van sv Conventus heeft zich afgelopen zaterdag als vierde jeugdteam van de Zwijndrechtse club tot kampioen gekroond. Het team versloeg Ventura Sport met een indrukkende 0 – 16 overwinning, waarmee het team met één wedstrijd te gaan niet meer in te halen is.

Gedurende de elf gespeelde zaalwedstrijden, wist Conventus maar liefst elf maal de volle overwinning te pakken. Daarnaast scoorde het team met 82 doelpunten misschien iets minder dan directe concurrent Deetos Snel/Volhuis, maar met 17 doelpunten kende het Zwijndrechtse team wel de beste verdediging.

Na de 0 – 16 overwinning van het team kregen de jonge spelers een ieder een beker en wat lekkers in de kantine, terwijl coaches in het zonnetje werden gezet met een bosje bloemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.